- kaplonyidesign

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Üdvözöljük honlapunkon!

A kaplonyidesign márkanév modern stílusú egyedi formát képvisel a lakás minden pontján.
Főként saját tervezésű bútorok kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozunk (kaplonyidesign fotó mappa), de lehetőség van egyedi igények alapján tervezett és kivitelezett bútorok elkészítésére is. Az általunk tervezett és gyártott inkább üveg és festett bevonatú valamint tömörfa és műbútorok mind tartósságban mind kivitelben magas minőséget képviselnek. Célunk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük otthonában, irodájában az egyedi elképzelések szerinti, tetszőleges anyagból készült bútorokat, berendezési tárgyakat. A változás lehetőségét kínáljuk ami alapján a kész, előre gyártott helyett a megrendelő részt vehet saját környezete kialakításában, formálásában. A lakossági megrendeléseink mellett tervezünk és kivitelezünk komplett breendezéseket nagyobb közintézmények és cégek részére is.

Szolgáltatások
A kaplonyidesign márkanevű bútorok mellett cégünk vállalja az egyedi kialakítású bútorok tervezését és kivitelezését.

Tevékenységeink
Felmérés
Bútorozási alaprajz
Látványtervek készítése
Bútorzati berendezés tervezése
Szín- és anyagminta választás
Egyedi bútorok tervezése
Tervezett bútorok kivitelezése, beépítése
Kültéri és beltéri nyílászárók gyártása (egyedi méret utáni gyártása és beépítése)
Beépíthető készülékek, háztartási gépek forgalmazása, beépítése


1. Alapanyag
A megrendelővel történő egyeztetés alapján tömörfa, furnérozott lapok, festett ill. üveg bevonatú MDF / LMDF, vagy dekor bútorlap, bútorlap esetén az élzárás ABS élzáróval történik.


2. Felületkezelés
Tömörfa bútoroknál rendszerint pácolás, lakkozás, MILESI színskála színeivel, 3 vagy 4 rétegben. Egyedi megrendelésre a bútorok készülhetnek selyemfényű ill. fényes felülettel vagy teljesen nyers felülettel lakkozás nélkül. A festett MDF lapok felületkezelése két komponensű, 3 vagy 4 rétegben MILESI bútorfestékkel készülnek. Festett vagy vákum fóliázott MDF lapok esetében többféle egyedi CNC belső marással készült minta kérhető.


3. Méretek
Minden bútordarab vagy bútorelem a műszaki megvalósíthatóság határain belül bármilyen méretben megrendelhető.


Árajánlat
Fotókra, rajzokra, vázlatokra 5 munkanapon belül díjmentesen megadjuk az árajánlatot. A megadott ár a méretek, a bútor stílusa, szerkezeti, formai részletek, egyedi igények függvénye. Az ár a konkrét szerkezeti és kivitelezési kialakítás pontosításakor válik véglegessé. Az árajánlat 3 hónapig érvényes.


Helyszíni felmérés
Előzetesen a megrendelő részéről elfogadott árajánlat után, vagy részletes árajánlat készítéshez lehetőség van arra, hogy munkatársunk a megrendelő lakásán felmérje a szükséges bútorokat. A felmérés Békéscsabán és környékén díjtalan, egyéb esetben megbeszélés tárgyát képezi. Az esetleges összeg a kiszállás és felmérés költségeit tartalmazza.


Tervezés
Vállaljuk intézmények, helyiségek, irodák, bútorok komplett tervezését ill. látványterv elkészítését.


Megrendelés
Amennyiben az árajánlatunk megfelelő, a megrendelőlap kitöltésével véglegesítjük a megrendelést. Az előleg a teljes megrendelési érték 40%-a.
Vállalási határidő: a megrendelés időpontjától számított 4-6 hét. A megrendlés lebonyolítása: a tervezés illetve a gyártás megrendelése esetén cégünk egy 2 példányból álló megrendelőlapot tölt ki, a megrendelőlap a megrendeléssel kapcsolatos legfontosabb adatokat tartalmazza.


A megrendelő neve, címe, értesítési telefonszáma
A bútor(ok) megnevezése, fő méretei, anyaga
A bútor(ok) ára
A megrendelés teljes összege
Az elkészülés várható időpontja
Egyéb a megrendeléssel kapcsolatos megjegyzések
Aláírás a megrendelő és cégünk részéről


Cégünk a rendelkezésre álló adatok és információk alapján elkészíti a megrendelt bútorok alaprajzát. Amennyiben a megrendelő nem jelzi a módosítási szándékát, cégünk a tervet a megrendelő részéről elfogadottnak tekinti és a bútorokat gyártani kezdi. Ezt követően a tervben szereplő paramétereknek megfelelően készül el a bútor, további módosításra, változtatásra nincs lehetőség.
A termék elkészültéről telefonon értesítjük a megrendelőt és egyeztetjük a szállítás-szerelés időpontját.

Fizetés módja
Megrendeléskor az előleg összegét Ön fizetheti készpénzben vagy átutalással, a termék átvételekor a leszállítással egy időben csak készpénzzel lehet fizetni, banki átutalásra akkor van lehetőség, ha az előzetesen megtörténik és a kiszállás ideéig bankszámlánkra a megrendelés fennmaradó hátraléka beérkezik.


Megrendelés lemondása
Abban az esetben ha megrendelő a tervezés befejeződését követően de még a termék gyártásának elkezdése előtt a megrendelést visszavonja, cégünk a tervezési díj levonásával az előleget visszaadja. Ha a megrendelő a termék gyártásának megkezdése után vonja vissza a megrendelését, a megrendelő köteles a termék vételárának 25%-át bánatpénz jogcímen 5 napon belül a cégünknek megfizetni oly módon, hogy az általa befizetett előlegből cégünk ezen összeget levonja. A terméke elkészülése után a megrendelés már nem vonható vissza.  Ezen jogkövetkezmény tudomásul vételét a megrendelő a megrendelőlap aláírásával igazolja.


Határidő
Cégünk vállalja, hogy a megrendeléskor a megrendelőlapon vállalt időpontig a terméket elkészíti. Amennyiben a vállalt időpontig cégünk hibájából a termék nem készül el a határidő lejárta után a megrendelés értékéből hetente 2.5 %-ot enged el.
Amennyiben a megrendelő hibájából a bútor a vállalt időpontban nem szállítható ki, tárolási költségként hetente a bútor értékének 2.5 %-át számoljuk fel.


Jótállás
Az elkészített bútorok az előírt minőségi és használhatósági szempontoknak megfelelnek, valamint az elkészült és beszerelt
/ munkára és bútorokra cégünk 2 év garanciát vállal.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz